Haftaya Ay Başakla başlangıç yapıyoruz. Günlük hayatımızın rutinlerini oluşturan konuları, genel olarak bir düzene oturtmak ihtiyacında olabiliriz. Merkür’ün Koç burcunun son derecesinde olması, hayatımızın Koç burcu ev konularını ilgilendiren yaşam alanlarında harekete geçmeyi uzun süredir düşündüğümüz konuları artık eyleme geçirme planları yaptığımızı gösterirken, Mars’ın Kuzey Ay Düğümüne yapmış olduğu sekstil açıyla bu planlamaları hayata geçirebileceğimizi göstermektedir.

Yine haftanın ilk gününün akşam saatlerinde Merkür Boğa burcuna geçiş yaparak 11 Haziran Pazar gününe kadar Boğa burcu seyahatine devam edecek. Genel olarak Merkür Boğa burcu seyahati boyunca zihnimizi en çok meşgul eden konu tabi ki bizi güvende ve huzurlu hissettirecek olan uzun vadeli para kazanma alanları olacaktır. Merkür düşündüklerimizi hızlı ve atılgan bir şekilde harekete geçirdiği Koç burcu seyahatinden sonra, Boğa burcunda hızını yavaşlatarak fikir ve düşüncede somut adımlar atmaya, güvenli ve huzurlu olan alana doğru kendini taşımak isteyecektir. Doğal olarak zihnen bizi güvende ve huzurlu hissettirmeyen ilişkilerden, ekonomik dengesizliklerden, mutlu etmeyen her türlü ilişki modellerinden güvenli alanlara doğru ilerletmek isteyecektir. İletişimde, eğitim ve öğrenimde, ticari konularda, yakın çevre ilişkilerinde, kardeşlerle ilgili alanlarda yavaşlama, retro yapacağı 21 Nisan -14 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcu ev konularında eksik kalan, tamamlanması gereken atılması gereken somut ve kalıcı adımların atılmak üzere gündeme geleceğini göstermektedir.

Yine pazartesi günü Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte Plüton’la kare açıya girmesi sonucunda ilişkilerde ve iletişimde zorlanmalara, fikirsel çatışmalara, sinirsel gerginliklere, anlaşmazlıklara sebep olabilir. Merkür Koç sürecindeyken zihnimizde harekete geçen fakat iletişime geçtiğimizde sonuç alamadığımız konularda duygusal olarak hatıralarımızda bizi üzen yaralayan konularda somut ve kalıcı adımlar atmak için köklü ve dönüştürücü kararlar almak için bizi zorlayacaktır. (Boğa ve Kova burcu ev konularınızdadır.)

5 Nisan Çarşamba günü Merkür Satürn sekstil açısıyla netleştirmek üzere artık zihinde, kafada bitirilmiş bir kararı uygulamaya koymak için çaba sarf ettiğimizde Fomalhautla çalışan Satürn hak edişlerimizi bize verecektir. Bunun olumlu ya da olumsuz bir hak ediş olup olmadığını bizim hangi niyetle karar aldığımıza bağlı olarak geri dönüş sağlayacaktır. Sağlam fırsatlar da karşımıza çıkabilir. Yine bunları değerlendirmek için gayret ve çaba göstermek gerekecektir.

6 Nisan Perşembe günü 16 derece Terazi burcunda kadersel ve chiron etkili bir Dolunay gerçekleşecek.

6.evde gerçekleşen Dolunay günlük rutin hayatımız, çalışma koşullarımız ve beden sağlığımız ile ilgili konularda yeni bir düzen kurmayı göstermektedir. Dolunayda karşı aksında kapalı bir evde 12.evde olan Chiron, Güneş, Jüpiter ve Vesta’nın Koç burcunda olması, arka planda kalan ve benliğimizi ortaya çıkaramamaktan kaynaklanan yaralarımızı ön plana çıkararak ilişkilerde alma verme dengelerinin, ilişkide güven, huzur, eşitlik ve adalet temalarının sorgulanmasıyla somut ve kalıcı kararlar alarak yeni bir düzen kuracağımız bir Dolunay yaşayacağız. Dolunay haritasının yükselenindeki Boğa burcu, kurmak istediğimiz bu düzenin bizim için artık en birincil derecede önem arz ettiğini gösterirken, hatta bunun için somut ve kalıcı adımlar atmak istediğimizi de göstermektedir. Yine yükselende Merkür, Kad, Juno, Uranüs ve capulusla çalışan yöneticisi Venüs de birinci evde bulunmakta. Şuan en öncelikli konularımız yeni bir düzene geçmek, bunun için somut, sağlam, güvenilir ve kalıcı adımlar atmak istediğimizi göstermektedir. Tabi bu durum evlilik ve ilişkilerde aniden gelişen yeni bir ilişkinin başlamasıyla yeni bir karara alarak düzen kurmak, ya da var olan ilişki ya da ortaklıktan ayrılık kararı alınarak yeni bir düzen kurmak şeklinde gelişebilir.

7 Nisan Cuma günü Venüs Neptün sekstil açısıyla hayal ettiğimiz bir aşk, ekonomik açıdan güzel bir gelişme şansı elde edilebilir.

8 Nisan Cumartesi günü Merkür Mars sekstil açısıyla ailemizdeki yuvamız olan kişilerle iletişime geçebilir, bir araya gelebilir, somut adımlar atılması adına görüşmeler yapılabilir, araba alım satımı ile ilgili bir adım atılabilir, vatani bir konuyla ilgili somut bir konuda adım atabilir, yaşadığımız, yuvamız, emlak, arsa gibi konularda somut adımlar atmak isteyebiliriz.

Bu haftanın genel enerjilerinden bahsettikten sonra şimdi gelelim, yükselen burçlar üzerinden bizi nasıl etkilediğine…

 Yükselen Koç ve Koç Burçları

3-9 Nisan Haftası

7.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla eş, ortak ve ikili ilişkilerinize yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Mali açıdan para girişi olabilir ya da maddi yönden para kazanacağınız şanslar elde edebilirsiniz. Aile, yuva, yaşadığınız yerle ilgili kafanızda sorgulamalar olabilir.

 Yükselen Boğa ve Boğa Burçları

3-9 Nisan Haftası

6.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla iş hayatınıza, günlük rutin hayatınıza, genel sağlığınıza yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

 Yükselen İkizler ve İkizler Burçları

3-9 Nisan Haftası

5.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla aşk hayatınıza, çocuklarınıza, yatırım alanlarına, yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz bir konuda önemli kararlar alabilirsiniz. Para kazanma ve değer verme değer görme konusunda algınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinize yönelik maddi kazanç getirisi sağlayacak önemli destekler alabilirsiniz.

 Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları

3-9 Nisan Haftası

4.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla aile, yuva, yaşam alanınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. İşiniz, mesleğiniz, ev hayatınız, iş hayatınız, toplumdaki konumunuz, duruşunuz gibi hayatınızın her alanını etkileyecek önemli kararlar alacağınız bir dolunay yaşayacaksınız.

 Yükselen Aslan ve Aslan Burçları

3-9 Nisan Haftası

3.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla eğitim öğrenim, kendinizi ifade ettiğiniz alanlar, yakın çevre ilişkilerinize yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Sizin için oldukça hareketli bir hafta olacak seyahatler, görüşmeler açısından hareketli olacaksınız.

 Yükselen Başak ve Başak Burçları

3-9 Nisan Haftası

2.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla maddi kaynaklarınız, yetenekleriniz, değer algınıza, bedeninize yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. İlişki ya da ortaklıklara yönelik sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yine ilişkiler yoluyla işinizi, kendinizi tanıtmak için şanslı fırsatlar elde edebilirsiniz.

 Yükselen Terazi ve Terazi Burçları

3-9 Nisan Haftası

1.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla kişiliğiniz, karakteriniz, etrafınızdaki ve karşınızdaki insanlara yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda yoğun tutku ya da kıskançlık gibi konular, gerginlikler, ya da mali konularda zorlu durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yükselen Akrep ve Akrep Burçları

3-9 Nisan Haftası

12.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla bilinçaltı dünyanıza, kollektife yönelik alanlarda önemli kararlar alabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız, ya da ikili ilişkilerinizde zorlanıyor olabilirsiniz. Belki ev hayatınızda yer değiştirmek gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

 Yükselen Yay ve Yay Burçları

3-9 Nisan Haftası

11.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla hayallerinize, ideallerinize, kariyer gelirlerinize yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızdaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanıyor, ya da anlaşmazlıklar yaşıyor olabilirsiniz.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları

3-9 Nisan Haftası

10.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla iş, meslek, kariyer hayatınıza yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarmak, ifadelendirmek konusunda zorlanıyor olabilirisiniz. İlişkilerinize yönelik yeni adımlar atabilirsiniz.

Yükselen Kova ve Kova Burçları

3-9 Nisan Haftası

9.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla din, inanç, felsefi konular, akademik alanlar, seyahatler alanlarına yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Yer değişikliği, taşınma gibi konular gündeminizde olabilir, bakış açınızda değişikliklerin baş göstermeye başlayacağı bir hafta olacak.

 Yükselen Balık ve Balık Burçları

3-9 Nisan Haftası

8.evinizde gerçekleşecek olan Terazi Dolunayıyla ortak kazançlar, nafaka, kredi borç, alacak verecek, okült konulara yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Yeni bir aşk konusu, çocuklarla ilgili bir gelişme, yatırım yapmak, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak söz konusu olabilir.

Işıkta ve aydınlıkta kalmanız dileğiyle…

Sevgilerimle…