Haftaya Ay Yay burcuyla başlangıç yapıyoruz. Haftaya istekli, coşkulu ve enerjimizin yükseldiği bir başlangıçla merhaba diyoruz.

11 Nisan Salı günü Güneş Jüpiter kavuşumuyla kendinizi büyütebileceğiniz yeni başlangıçlar yapmak için ideal bir günün enerjisi içerisinde olacağız. Uzun zamandır isteyip de bir türlü harekete geçemediğiniz bir yatırım konusunda, yeni bir iş, yeni bir alım satım, yeni bir yere yerleşmek gibi yeni bir atılım yapmak konusunda şanslı bir gün olacaktır. Aynı gün Venüs İkizler burcuna geçiş yapacağı için köklü bir aşk ilişkisine başlamak, ya da güçlü bir ilişki ortaklığı için de adım atmaya karar verebilirsiniz.

11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcuna geçiş yaparak 7 Mayıs Pazar gününe kadar İkizler burcu seyahatine devam edecek. İlişkilerde hareketlenmelerin başladığı ve iletişimin hız kazandığı zamanlara geçiyoruz demektir. Daha çok sosyalleşmek, haberleşmek, merak duygumuzun arttığı, bilgiye yönelmek, eğitimlere katılmak, fikirsel alışverişler, zihinsel anlaşmak aşktan daha önemli olacak. Yeni insanlarla tanışabilir, entelektüel zekasından hoşlanabilir, karşınıza birden çok ilişki çıkabilir. Venüs İkizler döneminde ilişkilerde duygusallık değil iletişim güçlenir. Bu yüzden birlikte bir şeyler öğrenebileceğiniz, entellektüalitenizi artıracak faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

12 Nisan Çarşamba günü Ay Mars karşıtlığıyla aile ve iş hayatınıza yönelik konularda dürtüsel bir şekilde tepkiler vererek, ani gerginlikler yaşayabilirsiniz.

14 Nisan Cuma günü Venüs Satürn kare açısıyla ilişki ve parasal konularda dikkatli olunması gerektiğini bize hissettirecektir. Maddi konularda da ilişkilerde de engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Venüs de Satürn de değişkenlerde olunca ilişkilerde kafa karışlığına ya da artık ilişkide iletişim eksikliği, anlaşamamak, fikirsel çatışmalar gibi sebeplerle yol alamadığınızı düşünerek ayrılık kararı almak isteyebilirsiniz.

Bu haftanın genel enerjilerinden bahsettikten sonra şimdi gelelim, yükselen burçlar üzerinden bizi nasıl etkilediğine…

 Yükselen Koç ve Koç Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla yeni bir yere taşınabilir, yeni bir ev, arsa, emlak alımı için adım atabilirsiniz. Venüs İkizler burcu geçişiyle yeni bir eğitime başlayabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilir ya da yeni bir sosyal çevreye dahil olabilir yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

 Yükselen Boğa ve Boğa Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla bilinçaltı, regresyon, psişik konularda yeni başlangıçlar yapmak için adım atabilirsiniz. Venüs İkizler burcu kariyerinize yönelik güçlü ve köklü bir değişim için yeni kararlar alarak yeni para kazanma yöntemleri geliştirmek isteyebilirsiniz.

 Yükselen İkizler ve İkizler Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla hayalleriniz gerçekleştirecek yeni başlangıçlar yapabilir, yeni para kazanma yöntemleri geliştirerek kendinizi büyütebilirsiniz.

Venüs İkizler burcu geçişiyle yeni insanlarla tanışabilir, gizli anlaşmalar, gizli işler ya da ilişkilere karışabilirsiniz.

 Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla kariyer hayatınızda kendinizi büyütecek yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Venüs İkizler burcu geçişiyle kendi değerinizi, kariyerinizden elde ettiğiniz gelirlerinizi sorgulayabilir, okült bilgilere ya da gizli ilişkilere yönelebilir, gizli bir ajan gibi eşinizin ya da otağınızın gizli bilgilerinin peşine düşebilirsiniz.

 Yükselen Aslan ve Aslan Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla yeni insanlarla tanışabilir, kendinizi sosyal medyada tanıtabilir, yeni bir seyahate ya da eğitime başlayarak büyüyebilirsiniz. Venüs İkizler burcu geçişiyle kariyerinizden gelir elde etmek için iletişime geçebilir, yeni bir sosyal çevreye dahil olabilir, yeni başlayan bir arkadaşlığınız yeni bir aşka dönüşebilir.

Yükselen Başak ve Başak Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla ruhsal ve maneviyat yönünden büyüyebileceğiniz yeni bir sosyal projenizi hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Venüs İkizler burcu geçişiyle kariyerinize yönelik kendinizi sosyal medyada tanıtabilecek yeni ve değişik alanlara yönelebilirsiniz. Yeni bir eğitime ya da seyahate katılabilirsiniz.

 Yükselen Terazi ve Terazi Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla yeni bir ilişki ya da ortaklık için adım atabilirsiniz. Venüs İkizler burcu geçişiyle uzaklardan gelen yeni aşk hayatınıza girebilir. Yeni bir eğitime ya da seyahate gidebilirsiniz.

Yükselen Akrep ve Akrep Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla iş hayatınıza ya da günlük hayatınıza yönelik yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Venüs İkizler burcu geçişiyle eş ya da ortağınızda yeni kazançlar elde edebilirsiniz.

 Yükselen Yay ve Yay Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla yeni bir yatırım, çocuk sahibi olma konusunda girişimde bulunma, yeni bir aşkın hayatınıza girmesi söz konusu olabilir. Venüs İkizler burcu geçişiyle yakın çevre ilişkilerinizde büyük, güçlü ve köklü ilişkiler ya da ortaklıklar geliştirebilirsiniz.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla yeni bir eve taşınabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Venüs İkizler burcu geçişiyle yeteneklerinize yönelik konularda yeni adımlar atarak güçlü para kazanma yöntemleri geliştirebilirsiniz.

Yükselen Kova ve Kova Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla yeni bir eğitime başlayabilir, yolculuklara katılabilir, yer değişikliği yapabilirsiniz. Venüs İkizler burcu geçişiyle yeni bir aşk, yeni bir hobi, yeni bir yatırım için adım atabilirsiniz.

 Yükselen Balık ve Balık Burçları

10-16 Nisan Haftası

Güneş Jüpiter kavuşumuyla yeni para kazanma yöntemleri geliştirebilir, yeni bir aşka başlayabilir, yeni bir hobiye başlayabilir, yeni bir yatırım için adım atabilirsiniz. Venüs İkizler burcu geçişiyle evinizi güzelleştirebilir, yeni bir yolculuğa katılabilir, evinizde vakit geçirmekten mutlu olabilirsiniz.

Işıkta ve aydınlıkta kalmanız dileğiyle…

Sevgilerimle…