İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ziyaret etti. 

İmamoğlu, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, 2015 seçimlerinin ardından ismini vermediği, milletvekili ve bakanlık yapan bir Ak Partili isimle yaptığı konuşmayı aktardı. İmamoğlu, şunları söyledi:

"Sonradan bakan olmuş öncesinde milletvekili olduğunda ilk anlarında tanıştığım birisiyle 2015 kasım seçimlerinde haziran ayında seçim olmuştu ve yeni milletvekilleri seçilmişti. Yeni yemin yapılmıştı. Beylikdüzü Belediye Başkanıyım. Ankara’dan İstanbul’a dönüyorum. Yanıma o bahsettiğim şahıs oturdu. Tebrik ettim kendisini. Allah utandırmasın başarılar dilerim dedim. Türkiye’nin önüne bir fırsat doğdu. Gelin uzlaşı ile bu iki partinin biraraya gelmesini destekleyelim.

Ya ne diyorsun Ekrem allah aşkına. Biz daha hırslı geliyoruz. Kafa göz yaracağız. Daha büyük kavgalar edeceğiz bu ne ki?

Nasıl kafa göz yarmaya devam ettiklerini yaptıkları saldırılarda yaşıyoruz.

Ülkemizin farklı noktalarında da nasıl tavır aldığını görüyoruz. Hukukta demokraside atanmış bakanlarında. En tepeden en aşağı kadar talimat aldıklarını o gün o kişi bana söylemişti. Ne biçim konuşuyorsun sen. Meclisten bahsediyoruz burası boks arenası mı dedim."

Editör: Ömür Ünver