BM'den Gazze raporu: İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana böyle bir şey görmedik BM'den Gazze raporu: İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana böyle bir şey görmedik

Model Emily Ratajkowski, kadınlar arasında yeni bir akımı başlatmış olabilir. Film yapımcısı kocası Sebastian Bear-McClard'dan ayrıldıktan sonra nişan yüzüğünü tamamen yeni bir şeye dönüştürmeyi seçen ünlü model, "Bir kadının yaşadığı pek çok hayatı utanmadan temsil eden bir yüzük fikrini çok sevdim." dedi.

Ratajkowski,  mücevher markası Alison Lou'nun kreatif direktörü Alison Chemla'nın yardımıyla armut biçimli ve prenses kesim pırlantalı eski nişan yüzüğünü iki ayrı yüzüğe dönüştürmek için çalıştı.

Model, Vogue'a "Yüzükler benim kişisel gelişimimi temsil ediyor. Bir kadının sırf bir erkekten ayrıldığı için elmaslarının elinden alınması gerektiğini düşünmüyorum." ifadesini kullanıyor.

Artık armut biçimli elmas, Ratajkowski'nin serçe parmağının üzerinde duruyor; prenses kesimi ise daha fazla yamuk taşla çevrelenerek yeni bir görünüme kavuştu.

Ratajkowski, bu fikrin The Paris Review'da Stephanie Danler'in "The Unraveles" adlı öyküsünü okuduktan sonra ortaya çıktığını açıkladı .

Robin Thicke'nin 2013'teki şarkısının klibinde göründükten sonra şöhrete kavuşan Ratajkowski, "Bu büyükannesinin çeşitli evliliklerindeki farklı taşlardan oluşan yılan yüzüğünün hikayesini içeriyor. Bir kadının yaşadığı pek çok hayatı utanmadan temsil eden bir yüzük fikrini çok sevdim." diye konuşuyor.

"Hayatımın yeniden bana ait olduğunun bir tür simgesi"

Bear-McClard'dan bir oğlu olan model, CNN'e yüzükleri yaratmanın "hayatının büyük bir geçiş döneminde" üzerinde çalışılacak "eğlenceli bir proje" olduğunu belirterek, "Yüzük benim için sembolik hale geldi; hayatımın yeniden bana ait olduğunun bir tür simgesi veya kanıtı. Bir şekilde bu yüzükler, kendimi hiç hayal etmediğim şekillerde mutlu edebileceğimin bir hatırlatıcısı gibi geliyor"ifadelerini kullandı.

Editör: Ömür Ünver