Teklif Meclis'e sunuldu... Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor! Teklif Meclis'e sunuldu... Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor!

Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin Anayasa Mahkemesi'nde TİP Milletvekili Can Atalay kararıyla başlayan tartışmalar sırasında  "Anayasa Mahkemesi'ni ya kapatacağız ya yeniden yapılandıracağız" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gazeteci Alican Uludağ'a yönelik tehdit içeren ifadeler kullandı.

Yönter'in, AYM'nin TİP milletvekili Can Atalay hakkıda verdiği tahliye kararını uygulamayan Yargıtay 3. Ceza Daire Üyesi H.Y.'nin kızının nikâh şahitliğini yaptığı ortaya çıktı. Yönter'in sosyal medyasındaki fotoğrafını, gazeteci Alican Uludağ gündeme getirdi. 

Yönter, Uludağ'ın paylaşımını alıntılayarak tehdit etti.  Yönter, "Türk düşmanı Alican…Nefesimiz ensende…Sen gazeteci değil tetikçi bir militansın…Evet nikah şahidiydim, bununla da iftihar ederim. Bir düğünü bile müptezel ve mülevves emellerine alet ediyorsun ya bin kez lanet olsun sana…" diye yazdı. 

Editör: Ömür Ünver