Adana, Iğdır ve Siirt emniyet müdürleri görevden alındı. Adana Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır Emniyet Müdürlüğüne Erden Sakarya, Siirt Emniyet Müdürlüğüne Necmettin Öztürk atandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 27 Ocak tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre emniyet, bürokrasi ve mülki idarelerde çok sayıda atama ve görevden alma gerçekleşti.

Kararnameyle üç ilin emniyet müdürü değişti, 16 ilçede kaymakamlar görevden alındı, yerlerine yeni kaymakamlar atandı. Kararnamede, 126 yeni kaymakam ile 20 vali yardımcısı atandı, 12 ilin de vali yardımcıları değişti.

Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameyle, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca ile Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, görevden alındı. 

Adana Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır Emniyet Müdürlüğüne Erden Sakarya, Siirt Emniyet Müdürlüğüne Necmettin Öztürk atandı.

Dokuz Eylül Asya'da ilk 500'deki yerini korudu Dokuz Eylül Asya'da ilk 500'deki yerini korudu

Eti Maden Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydın atandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürü Orhan Deha Dede görevden alındı.

Editör: Ömür Ünver