Yoksullaşıyoruz; Son 4 yılda sosyal yardım alan hane sayısı yüzde 52 arttı Yoksullaşıyoruz; Son 4 yılda sosyal yardım alan hane sayısı yüzde 52 arttı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde 47 ilde bulunan 826 arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. Bu arsalar, yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade seçeneğiyle sunulacak.

Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunulduğunu bildirdi. Müzayedeler 24-26 Nisan tarihlerinde saat 10.30'da gerçekleşecek ve online katılım da mümkün olacak. Yatırımcılar, Türkiye genelindeki merkezi konumlardaki bu arsalar için sunulan avantajlı şartlardan yararlanma şansına sahip olacak.

İstanbul ve Ankara'da da

Konut, ticaret, sanayi ve idari tesis alanı niteliğindeki; Ankara'da 75, İstanbul'da 18, Kahramanmaraş'ta 38, Kırklareli'nde 43, Konya'da 89, Mardin'de 52, Mersin'de 61 muhtelif arsa için alıcılar gün sayıyor. Yüksek talep olan illerde katılım için başvurular başladı.

Açık artırmalar 24-25-26 Nisan günleri saat 10:30'da yapılacak. TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak açık artırmaya internet üzerinden de emlakmuzayede.com.tr teklif verilebilecek.

Editör: Ömür Ünver