İstanbul Büyük Şehir Belediyesi yılbaşı gecesi için toplu taşıma sefer saatlerini düzenledi ve kişileştirilmiş İstanbulkart kullanıcılarına metro ve toplu taşımada ücretsiz ulaşım imkanı sunulacak.

1 Ocak 2024 Pazartesi gününe kadar geçerli olacak bu uygulama ile İstanbullular, kişileştirilmiş kartlarıyla metro, metrobüs ve marmaray seferlerini ücretsiz kullanabilecek.  

Yapılan açıklamaya göre “31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gece seferlerimiz M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü, M7 Yıldız-Mahmutbey, M8 Bostancı-Dudullu/Parseller, M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatlarımızda sabah seferleri başlayana kadar devam edecek.”

T1 Kabataş-Bağcılar, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam, T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları ile F1 Taksim-Kabataş, F4 Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatlarında ise seferlerin saat 02.00'ye kadar uzatıldı. "1 Ocak günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için seferlerimiz ücretsizdir" bilgisi paylaşıldı.

ANKARA'DA TOPLU TAŞIMA KAÇA KADAR VAR?

Her 10 Tıp öğrencisinden biri şiddete maruz kalıyor Her 10 Tıp öğrencisinden biri şiddete maruz kalıyor

Ankara'da da Metro ve ANKARAY gece saat 02.00’ye kadar hizmet verecek.

Editör: Ömür Ünver