Dervişoğlu: Allah şahittir ki Türk milleti bu tuzağı da boşa çıkaracaktır Dervişoğlu: Allah şahittir ki Türk milleti bu tuzağı da boşa çıkaracaktır

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "rüşvet", "irtikap" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlamalarıyla gözaltına alınan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ile birlikte toplam 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Sabah saatlerinde bazı şüphelilerin rüşvet pazarlıklarının yer aldığı görüntülerin sosyal medyada yayılması dikkati çekti.

Şile Belediyesi'ne yönelik Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yapılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 6 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sevk öncesi bazı şüphelilerin rüşvet pazarlıklarına ait olduğu ileri sürülen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Bu arada, gözaltında bulunan Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın, göreve geldiğinde yetkilerini yardımcılarına devrettiğini belirterek, iddialar hakkında bilgisinin bulunmadığını söylediği de paylaşılan bilgiler arasında yer aldı.

Kaynak: igf