CHP'de cumhurbaşkanı adayı ve ön seçim tartışmaları gündemdeyken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, 10 Şubat pazartesi saat 12.00'de yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesi Ankara'da akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ev sahipliğindeki görüşme saat 20.00'de başladı ve yaklaşık 2,5 saat sürdü.

RTÜK Başkanı: Gerçekleştirilen soruşturmalar tamamen hukuk çerçevesinde olup, yapılan yayınlar incelenmektedir RTÜK Başkanı: Gerçekleştirilen soruşturmalar tamamen hukuk çerçevesinde olup, yapılan yayınlar incelenmektedir

CHP Lideri Özel, resmi X hesabından İmamoğlu ve Yavaş görüşmesine ilişkin fotoğraflarını "Birlikteyiz. Hep birlikte olacağız, hep beraber kazanacağız. Türkiye kazanacak" notuyla paylaştı.

Bu görüşmenin ardından gözler 10 Şubt'taki yapılacak PM toplantısına çevrildi. PM toplantısının gündemi erken seçim stratejileri olacak. Toplantıda ön seçim yol haritası belirlenerek, oylamaya sunulacak.

Editör: TE Bilisim