Kurban Bayramlarında kronikleşmiş bir sorun bu bayramda da yaşandı. Hastaneler, bayramın ilk gününe kurban kesmeye çalışırken kendisini yaralayanlarla doldu. [caption id="attachment_63000" align="aligncenter" width="1000"] TOKAT'TA KURBAN KESMEK ISTERKEN KENDILERINI YARALALAYANLAR HASTANELERE AKIN ETTI.
(FOTO:FATIH YILMAZ/TOKAT-DHA)[/caption] Tokat'ta Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurban kesmeye çalışırken kendisini yaralayanlar, hastanelere akın etti. [caption id="attachment_62999" align="aligncenter" width="1000"] TOKAT'TA KURBAN KESMEK ISTERKEN KENDILERINI YARALALAYANLAR HASTANELERE AKIN ETTI.
(FOTO:FATIH YILMAZ/TOKAT-DHA)[/caption] Kentte bayram namazı sonrası kurban kesim telaşı yaşandı. Kurbanlıklarını kendileri kesmeye çalışanlar ile kasaplara yardımcı olanlar bazı kişiler yaralandı. [caption id="attachment_62998" align="aligncenter" width="1000"] TOKAT'TA KURBAN KESMEK ISTERKEN KENDILERINI YARALALAYANLAR HASTANELERE AKIN ETTI.
(FOTO:FATIH YILMAZ/TOKAT-DHA)[/caption] Yaralılar kendi imkanları ve yakınlarının yardımı ile kentteki hastanelerin acil servislerine gitti. Burada müdahale eden yaralılar, taburcu edildi. DHA

Editör: Ömür Ünver