TÜSİAV AB Platformu tarafından Ankara Kent Konseyi, ASTOP, Toplumsal Uzlaşma Platformu ve Türk Amerikan Derneği birliği ile TED Üniversitesi'nde düzenlenecek eğitim programında çeşitli alanlarda iş dünyasına ve özel sektöre sağlanan fon fırsatları anlatılacak. 

Deniz dolmuşta Çengelköy hattı faaliyette Deniz dolmuşta Çengelköy hattı faaliyette

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan'ın katılım sağlayacağı program 28 Mayıs Salı günü saat 14.00-17.00 saatleri arasında TED Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Özcan, programda üniversiteler, eğitim kurumları ve öğrencilere Avrupa Birliği tarafından verilen mali desteklerin yanı sıra Avrupa Birliği tarafından yeşil dönüşüm, dijitalleşme, inovasyon ve AR-GE, rekabetçilik, enerji ve bölgesel kalkınma gibi çeşitli alanlarda iş dünyasına ve özel sektöre sağlanan fon fırsatları hakkında kapsamlı bir sunum yapacak. Etkinlikte, iş dünyası ve özel sektörün yararlanabileceği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA), Sınırötesi İşbirliği Programı ve AB programlarının detayları ele alınacak. 

Geniş yelpazedeki fon imkanları anlatılacak

Eğitim programı ile iş dünyası ve özel sektör temsilcilerinin, Avrupa Birliği'nin sunduğu geniş yelpazedeki fon imkanlarından haberdar olması planlanıyor. Katılımcılar, bu fonlardan nasıl faydalanabilecekleri ve projeler geliştirebilecekleri konusunda farklı bir perspektif edinme fırsatı bulacak.

Editör: Ömür Ünver