"Ankara Kozmetik Hijyen ve Güzellik Günleri", Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın ev sahipliğinde ve ANKESOB ile Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ATO Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi desteğiyle 7-10 Ekim 2021 tarihleri arasında ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar'ın da katılarak sektöre ilişkin yeni trendlerin paylaşılacağı, yeni ürünlerin ve teknolojilerin tanıtılacağı bir platformun oluşturulmasında emeği geçen, katkı sunanlara teşekkür ettiği fuar tanıtım toplantısında Oda Başkanı Sezayi Kara, fuar ile sektöre daha fazla katkı sunmayı, berber, kuaför ve güzellik uzmanı meslektaşlarına destek olmayı hedeflediklerini kaydetti.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın ev sahipliğinde 7-10 Ekim 2021 tarihleri arasında ANFA Fuar ve Kongre Merkezi Altınpark'ta düzenlenecek "Ankara Kozmetik Hijyen ve Güzellik Günleri"  için bir mekanda tanıtım toplantısı yapıldı. ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar'ın da katıldığı ve Oda yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara tarafından fuar hakkında bilgiler paylaşıldı, değerlendirmeler yapıldı.

Oda Başkanı Kara, fuarın Ankara  için, Ankara'da faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik uzmanı için önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında, fuar ile sektöre daha fazla katkı sunmayı ve meslektaşlarına destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

Fuarda pek çok farklı alanda eğitim, yarışma, konser gibi etkinliğin de düzenleneceğini vurgulayan, "Fuar süresince eğitim ve yarışmalar, gösteriler, konserler olacak. Pandemi sürecinde berberler, kuaförler ve güzellik uzmanları çok yıprandılar. Meslektaşlarımızı bir taraftan sektöre hizmet eden tedarikçilerle, yeni ürün ve trendlerle buluştururken diğer taraftan da eğlenceli, öğretici, deneyimleyici, kaliteli vakit geçirmelerini sağlayacak etkinlikler olacak" diye konuştu.

Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar da "ANKESOB olarak her zaman, her programında Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın yanında oluyor, imkanlarımız doğrultusunda destekte bulunuyoruz. ANKESOB  olarak, büyüyen ve gelişen sektörler  için yenilik ve trendlerin yanı sıra yeni malzeme ve ürünlerin tanıtımı anlamında fuarları, tanıtım günlerini özellikle vizyon gelişimi açısından önemsiyoruz.

Editör: Ömür Ünver