Fenerbahçeli taraftarlar, Alanyaspor'a son dakika golüyle 2-1 yenilen takımlarına tepki gösterdi. Taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti. Taraftarın "yönetim istifa" tezahüratlarını değerlendiren Başkan Ali Koç, "Taraftar tepkisinde haklı. Tepki bu gecede kalmalı" dedi.

Süper Lig’in 10. haftasında Alanyaspor’a Ülker Stadı’nda 2-1 yenilen Fenerbahçe’de Ülker Stadı’nı dolduran taraftarlar tepkiliydi! Sarı-lacivertli taraftarlar, sahadan 2-1 yenik ayrılan futbolcuları ıslıkladı.

Ayrıca 90 dakika bitmeden tribündeki taraftarlar “Yönetim istifa” tezahüratında bulundu. Fenerbahçe, bu sezon iç sahadaki ilk yenilgisini alırken Trabzonspor yenilgisinin ardından Alanyaspor mağlubiyetiyle birlikte ligde üst üste ikinci kez sahadan puansız ayrıldı.

'Kadromuz şampiyonluk için yeterli'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, kadrolarının şampiyon olmak için yeterli olduğunu söyledi.

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'a son dakikalarda yediği golle 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, oynanan futbolla ilgili eleştiriler için "Bence bu kadro şampiyonluk için yeterli" dedi.

Taraftarın "yönetim istifa" tezahüratlarını değerlendiren Koç, "Taraftar tepkisinde haklı. Tepki bu gecede kalmalı. Ve bu takım toparlanıp tepeye oynayacak skoru da yapabilecek kapasitededir. Bundan hiçbir şüphem yok" diye konuştu.
Editör: Ömür Ünver