Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  "Okulların açılma takviminde yaşanan bir günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim" dedi.

Bakan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Okulların açılma takviminde yaşanan bir günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim" dedi. Bazı illerde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışının yeniden değerlendirme zorunluluğu doğurduğunu vurgulayan Bakan Selçuk, "Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim" açıklaması yaptı.

Sağlık Bakanı Bilim Kurulu'nun görüşlerini iletecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak kabinenin ilk ve öncelikli gündem maddesi normalleşme süreci olacak. Cumhurbaşkanı'nın 1 Mart itibariyle başlayacağını duyurduğu yeni döneme ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sunum yapacak, illerdeki son durumu aktaracak ve Bilim Kurulu'nun önerilerini, görüşlerini kabine üyelerine iletecek. Kabinede yapılacak değerlendirme sonrasında alınacak kararların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından toplantı sonrasında açıklanması bekleniyor.    
Editör: Ömür Ünver