Ankara Büyükşehir Belediyesi, https://ankaratekyurek.com/ adresi üzerinden “Su Ver” ve “El Ver ”den sonra şimdi de “Elektrik Faturası Öde” uygulamasını başlattı. Toplumsal dayanışma çağrısını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan Yavaş, ”İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın elektrik faturalarını ödeyebileceğiniz kampanyamızı başlattık. Siz bu kentin ümitlerini hep iyilikle yeşerttiniz. Gelin, yine tüm karanlıkları dayanışmayla aydınlatalım” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin toplumsal dayanışma hareketi “6 Milyon Tek Yürek” bu yıl Ramazan ayında devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi gören Büyükşehir Belediyesi, https://ankaratekyurek.com adresi üzerinden “Su Ver” ve  “El Ver” uygulamasından sonra şimdi de ihtiyaç sahiplerinin elektrik faturaları için “Elektrik Faturası Öde” kampanyasını başlattı.

 Yeni kampanyanın başladığını sosyal medya hesapları üzerinden duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hayırseverlere, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın elektrik faturalarını ödeyebileceğiniz kampanyamızı başlattık. Siz bu kentin ümitlerini hep iyilikle yeşerttiniz. Gelin, yine tüm karanlıkları dayanışmayla aydınlatalım” sözleriyle çağrıda bulundu.

Editör: Ömür Ünver