Haftaya Aldebaran sabit yıldızının bulunduğu İkizler burcunun 9 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay enerjileriyle başlıyoruz. Whole sings haritada 10. Plasidus haritada 9.evde gerçekleşen İkizler Yeniayı haritasında Başak burcunun 29 derecesinin yükseldiğini ve yöneticisi Merkür’ün retroda ve 9.evde yerleştiğini görüyoruz. Doğal olarak iş, kariyer, meslek hayatlarımızda ve din, inanç, felsefi, yüksek eğitim, yurtdışı eğitim seyahat ve ticaret, hak, adalet ve hukuksal konularda hareketlenmelerin ve hızlı bir şekilde yeni kararlar alarak yeni başlangıçların gerçekleşeceğini göstermektedir. Aldebaran sabit yıldızının da etkisiyle kendimizi ifade ederken, iletişimde olduğumuz, haberleştiğimiz her türlü sosyal mecralarda özellikle dedikodulardan uzak durmalı söylediklerimizin doğruluğundan emin olup öyle konuşmaya ve hareket etmeye özen göstermeliyiz. Hem Yeniayın İkizler burcunda, hem de yükselende Başak burcunun bulunması ve yöneticisinin de retroda ve 9.evde yerleşmiş olması sebebiyle çalışma koşullarımızda, sağlığımızla ilgili konularda, günlük rutin hayatımıza ait gerekli olan düzenlemeleri yapmak için hareketlenmeye ve hızlanmaya başlayacağımızı göstermektedir. Yeniay haritasının yükselen yöneticisi Merkür’ün retroda ve 9.evde yerleşmesi oldukça manidar bir şekilde bize Plüton’un Merkür’e yaptığı üçgen açı desteğiyle aile ilişkilerinde, emlak, arsa, arazi, aşk, çocuklar, yatırımlarla ilgili konularda yarım kalmış meselelerin çözülmesi için görüşmelerin yapılacağını, alınamayan hakların alınması için hızlı bir şekilde harekete geçileceğini gösterirken, Satürn’ün yapmış olduğu kare açısı ise, günlük rutin hayatımız, çalışma koşullarımız, fizik beden sağlığımız, aşk, çocuklar, yatırımlar ile ilgili konularda yaşamış olduğumuz baskıları, tüm bunları gerçekleştirilebilmemiz için biraz daha gayret ve çaba göstermek zorunda olduğumuzu ifade etmektedir. Merkür düz harekete geçmeye doğru hazırlanırken, Satürn retroya girmeye hazırlanıyor. Bu demek oluyor ki Merkür Retro süre zarfında zamanda şöyle bir geriye doğru yolculuk yaptın, neyin eksik kalmış, neyin çözümlemiş olduğunu gördün anladın. Şimdi Satürn Retro hareketine başlayacak. Ve sen de çözmen gereken sorunların gerektirdiği sorumluluklar her ne ise yerine getirmek için çaba ve gayret göstereceksin diyor…

31 Mayıs Salı günü karaay lilith ile ceres kavuşum açısıyla, ev hayatımızda, aile ilişkilerimizde duygusal olarak karanlıkta kalan gölge duygularımızdan beslenerek, ilişkilerimizdeki sorunları çözme konusunda kendi merkez noktamızdan bakarak olaylara karşı yaklaşım tarzımızda sabırsız ve aceleci davranışlarda bulunarak gereksiz risklere girmemeye çalışmalıyız.

1 Haziran Çarşamba günü Ay Yengeç burcunda ilerleyerek karaay liliht ve ceres’le kavuşuma doğru giderken Güney Ay Düğümüyle ve Satürn’le 135’lik yaparak ailevi ya da ev, arsa, emlak gibi konularda yaşanılan psikolojik problemlerin tetiklenmesine, Koç burcundaki Mars ve Jüpiter’le yapmış olduğu kare açıyla da aile ilişkilerinde ya da ev, arsa, emlak gibi konularda kendi ben merkezimizden olaylara yaklaşarak karanlıkta kalan gölge duygularımızla fazla dürtüsel ve abartılı bir şekilde tepkiler verebileceğimizi göstermektedir.

5 Haziran Pazar günü Uranüs Pallas kavuşumuyla, aşk, sevgi, ilişkiler ve parasal konularda varolan problemlerimizi çözerken, olaylara öncelikle kalıcı çözümler bulmak isteyeceğiz. Huzurlu ve güvende olmak bizim için her şeyden çok daha önemli hale gelirken, Ay Satürn karşıtlığı buna pek de izin vermeyecek gibi görünüyor. Çünkü kişisel anlamda kimliğimiz üzerinde hissettiğimiz Satürn baskısıyla duygusal anlamda kendimizi güvende hissetmekte zorlanacağımız zor bir günün enerjisinde olabiliriz.

Haftanın genel enerjilerinden bahsettikten sonra şimdi gelelim, şimdi gelelim yükselen burçlar üzerinden bizi nasıl etkilediğine… Yükselen Koç ve Koç Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 3.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile eğitim öğrenim, yakın seyahatler ve kardeş kuzen komşularınızla olan ilişkilerinizden kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için kendinizi ve umutlarınızı merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Boğa ve Boğa Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 2.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile maddi kaynaklarınız, öz değer duygunuz, yeteneklerinizle ilgili konulardan kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için bilinç altınızdan gelen, kolektife ait, iş, kariyer ve meslek hayatınızla ilgili konularınızı merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen İkizler ve İkizler Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 1.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile kişiliğinizi ve karakterinizi ortaya koyma şekliniz, etrafınızda bulunan kişilerden kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için geleceğe ait umutlarınızı, din, inanç ve felsefi konular, yüksek eğitim, yurtdışı eğitim, ticaret ve seyahatlerinizi merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları

30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 12.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile bilinçaltınız, hastane, hapishane gibi kapalı yerler, kontrol dışı gelişen olaylardan kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için iş, kariyer, meslek ve ortak değerler, okült bilgiler, krediler ve borçlar, miraslar ile ilgili konularınızı merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Aslan ve Aslan Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 11.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile gelecek umutlarınız, sosyal çevreniz, içinde bulunduğunuz topluluklardan kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için din, inanç, felsefi konular, yüksek eğitim ve akademik kariyer, yurtdışı eğitim seyahat ve ticari konularınızı merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Başak ve Başak Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 10.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile iş, kariyer, meslek hayatınızdan kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için ortak değerler, okült bilgiler, kredi ve borçlar, miraslar ile ilgili konularınızı merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Terazi ve Terazi Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 9.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile din, inanç, felsefi konular, hak ve hukuk meseleleri, yüksek eğitim ve akademik kariyer, yurtdışı eğitim seyahat ve ticari konulardan kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için eş, ortak, ortaklı yapılan işler ve ikili ilişkilerinizi merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Akrep ve Akrep Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 8.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile başkalarının kaynakları, okült bilgiler, kredi ve borçlar, miraslardan kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için günlük rutin hayatınız, çalışma koşullarınız, birlikte çalıştığınız kişiler, fizik beden sağlığınızı merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Yay ve Yay Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 7.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile eş, ortak, ortaklı yapılan işler, ikili ilişkilerden kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için aşk, çocuklar, yatırımlar, yaratıcılığınız, hayattan keyif aldığınız konularınızı merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 6.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile günlük rutin hayatınız, çalışma koşullarınız, birlikte çalıştığınız kişiler, fizik beden sağlığınızdan kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için ev hayatınız, aile, yuva, vatan, emlak, arsa, arazi ile ilgili konularınızı merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Kova ve Kova Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 5.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile aşk, çocuklar, yatırımlar, yaratıcılığınız, hayattan keyif aldığınız konulardan kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için eğitim öğrenim, yakın yerlere yapılan kısa seyahatler, kardeş, kuzen, komşu gibi yakın çevre ilişkilerinizi merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Balık ve Balık Burçları 30 Mayıs-5 Haziran Haftası 30 Mayıs Pazartesi günü 4.evinizde gerçekleşecek olan İkizler yeniayı ile ev hayatınız, aile, yuva, vatan, emlak, arsa, arazi ile ilgili konulardan kaynaklanan sorunların çözülebilmesi için maddi kaynaklarınız, öz değer duygunuz, yetenekleriniz ve bedeninizi merkeze alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Işıkta ve aydınlıkta kalmanız dileğiyle…

Sevgilerimle…

Editör: Ömür Ünver