Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Aksaray'a yaptığı ziyarette partisinin oy oranını açıkladı. Partisinin oy oranının 7,4 olduğunu açıklayan Özdağ, bu sonucun kendilerini şaşırtmadığını ifade etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Aksaray'a yaptığı ziyarette partisinin oy oranını açıkladı. Aksaray kent merkezinde esnafı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Özdağ, gazetecilerle bir araya geldi. Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Aksaray'da gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda sivil toplum kuruluşları, kurumlar ve esnafı ziyaret etmek için Aksaray'a geldiklerini söyledi. Burada partisinin oy oranlarını açıklayan Ümit Özdağ, "Birkaç gün önce yapılan en kapsamlı araştırmalardan birisinin ortaya koyduğu sonuç Zafer Partisi'nin oy oranının yüzde 7,4 olduğudur" diye konuştu.

"Zafer Partisi, Türkiye'nin 62 ilinde örgütlenmiş durumda"

Zafer Partisi 1. Olağanüstü Kongresi'nin temmuz ayının sonunda gerçekleşeceğini belirten Özdağ, şöyle konuştu; "Bu süreçte hızla il teşkilatlarımızın ve kongrelerimizin gerçekleştirilmesini yürüttük. Şu anda Zafer Partisi, Türkiye'nin 62 ilinde örgütlenmiş durumda. Kongremiz gerçekleşene kadar 81 ilde örgütlenmemizi tamamlamış olacağız. Zafer Partisi'nin 9 ay önce kurulmasından bugüne Türk siyasetinde dengeler köklü şekilde değişmiştir. İki cepheye bölünmüş Türk siyaseti, yeniden yapılanmaktadır.

"Zafer Partisi her iki ittifakın da içinde yer almayarak iki cepheli Hacivat-Karagöz oyununu bozmuştur"

Türk halkının gerçek sorunlarını gündeme getirmeyen bu iki cepheli Hacivat-Karagöz oyununu, Zafer Partisi her iki ittifakın da içinde yer almayarak ve Türk halkının gerçek sorunlarını dile getirerek bozmuştur ve bozmaya devam edecektir. Birkaç gün önce yapılan en kapsamlı araştırmalardan birisinin ortaya koyduğu sonuç Zafer Partisi'nin oy oranının yüzde 7,4 olduğudur.  Diğer partilerle ittifak, Zafer Partisi'nin gündeminde yok. Daha seçimlere bir sene var. Bu süre içerisinde siyasette hangi gelişmeler olur, onları henüz bilmiyoruz. Gündemimiz tek başına seçime girmek üzerine" ifadelerini kullandı. Öte yandan Özdağ, bu anket sonuçlarının kendilerini şaşırtmadığını ve Zafer Partisinin nasıl bir destek aldığını gösterdiğini ifade etti.
Editör: Ömür Ünver