Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in sosyal medya kısıtlaması devam ederken, paylaştığı hesaplardan Deli Çavuş Twitter adresinde yeni açıklamalar yer aldı.

Peker'e yakınlığıyla bilinen hesaptan yapılan açıklamalarda şu iddialarda bulunuldu:
  • O vakit geldiğinde ben size neler anlatacağım neler! Deli olacaksınız! Ses kayıtlarıyla,WhatsApp yazışmalarıyla anlatacağım her şeyi.Tüm bunlar bittikten sonra da kendim dahil tüm vatanseverlere, yurtseverlere normale dönebilmemiz için tedavi seansları yapacağım. Bende söz namus!
  • Yüce Allah sizin belanızı versin lan! Yüzlerce kilo kokaini "Yanlışıkla bana yollamışlar!" diyen gerçek baronu tahliye ettiniz de kokainin Türkiye'ye geleceğini söyleyen Alman polislerine bu rezilliğinizi kapatabilmek için ne diyeceğinizi hiç düşünmediniz mi? Rezilsiniz lan!!!
  • Uruguay'da yaşayan bir Türk vatandaşı Meksika'da gezmeye gidiyor. AZTEKA bankası vatandaşımızın verdiği doları bozmuyor.Gerekçe de Türkiye'nin şüpheli ülkeler listesinde olması.Yüzlerce kilo kokaini "Yanlışıkla yollamışlar" diyen A. A.'yı 15 günde tahliye edersen olacağı budur.
  • Cennet mekan Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi bir iki gün içinde çıkacağı mahkemede şahitlik yapacaktı. O da kaza ile öldü(!) Amerika'daki Watergate skandalı iki gazetecinin önemsiz bir olayın üstüne gitmesi ile ortaya çıkmıştı.Lütfen kaza süsü verilmiş bu olayın üstüne gidin!
 
Editör: Ömür Ünver