Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak'ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda, Afyonkarahisar'ın lezzetleri Ankara'da konuklarla buluştu.

Gordion Otel'de gerçekleştirilen buluşmaya, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Genel Sekreteri Yavuz Cabbar, TİSK Yönetim Kulu Üyesi Metin Demir, GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, Türkiye Arıcılar Birliği Başkan Vekili Selçuk Solmaz ile sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Yemekte konuklara, Afyonkarahisar lezzetleri olan 'Ağzı Açık', 'Bükme' ve 'Kaymaklı Ekmek Kadayıfı' ikram edildi. TÜSİAV'ın önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar'a iş gezisi düzenleyeceği bildirildi.    
Editör: Ömür Ünver