Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde kalan 600 noktada MOBESE sistemi kuruldu.

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi ile ilçe emniyet müdürlüğü arasında yapılan anlaşma gereği ilçe sınırlarında suç ve suçun önlenmesi kapsamında emniyetin belirlediği noktalara, plaka okuma özelliği olan MOBESE sistemi kurulumu ve montaj çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Finansmanını Pursaklar Belediyesi'nin sağladığı kameralarla ilgili Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Bilgi İşlem Müdürü Tugay Şahin’den bilgi aldı.

Vatandaşların yaşadığı her yerde güvenliğin önemli olduğunu belirten Başkan Ertuğrul Çetin, yaptığı açıklamada, "Suçun önlenmesi kapsamında ilçe emniyet müdürlüğümüz İle yapılan protokol gereği, belediyemiz imkânlarıyla aldığımız yeni kameraların montajına devam ediyoruz. İlçe genelinde 600 kameraya ulaştık. Emniyet Müdürlüğüne vermiş olduğumuz MOBESE hizmeti desteğiyle ilçemizin daha güvenli olması noktasına katkı sağlıyoruz. Bizler böyle bir projeyi hayata geçirerek güvenlik güçlerimizin gücüne güç katıyoruz. Daha güvenli bir Pursaklar için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz’’ dedi.

Editör: Ömür Ünver