Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu. Galatasaray deplasmanda Denizlispor'u 4-1 ile geçti. Fenerbahçe ise Sivas'a 2-1 yenildi. Süper Lig'de kimin şampiyon olacağı bu hafta belli olacak.

BJK 2-1 yenildi

Süper Lig'in 41'inci haftasında Beşiktaş, sahasında Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 39'uncu dakikada Bertolacci ve 80'inci dakikada Borini kaydetti. Beşiktaş'ın karşılaşmadaki tek golü 55'inci dakikada Ghezzal'den geldi.

Maç sonrası gerginlik

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği maçın ardından stat koridorunda arbede yaşandı. Vodafone Park'ta oynanan mücadele sonrası Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz ile Fatih Karagümrüklü futbolcu Ndao arasında gerginlik çıktı. Hakan Korkmaz ile Ndao arasında çıkan gerginlik sonrası iki tarafı ayırmak için araya Karagümrüklü Koray Altınay girdi. Ndao'nun Hakan Korkmaz'dan şikayetçi olmasının ardından, Korkmaz polisler tarafından gözaltına alındı.

Yukatel Denizlispor - Galatasaray: 1-4

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Yukatel Denizlispor’u deplasmanda rahat geçti. Sarı-kırmızılılar, lider Beşiktaş’ın evinde Fatih Karagümrük’e ve ikinci Fenerbahçe’nin Sivasspor’a 2-1 yenildiği haftada, rakibini 4-1 yenerek puanları eşitleyerek son haftaya şampiyonluk yolunda büyük umutla girdi.

Fenerbahçe Sivasspor'a yenildi

Süper Lig’in 41’inci haftasında Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor’a 2-1 mağlup oldu.
Editör: Ömür Ünver