Karum ve Next Level'de şubeleri bulunan Boris Diamond'da Geleneksel Ramazan İndirim Günleri başladı. Bu kapsamda yüzde 55 indirim ve dolar kuru 7,45 ile fiyatlar sabitlendi.

Karum ve Next Level şubeleriyle hizmet veren, kalitesi ve farklı ürün gruplarıyla bilinen  Boris Diamond'ta her yıl yapılan Ramazan indirimleri başladı. D-e-f rengi denilen istisnai beyaz pırlanta kalitesinde tektaş, 5 taş, tam tur ve alternatif fantezi takıları müşterilerinin beğenisine sunan Bori̇s Diamond, dünyadaki alternatif sertifika çeşitleri içinde, her bir taşın 0.30'dan daha büyük olduğu tektaş ve 5 taşlarda GİA Sertifikalı ürün satıyor. GİA, dünyada kalite standartları açısından (renk, berraklık, kesim özellikleri-taşın mükemmellik çapı, bozulmuş, parlamayan taşların tespiti, braun maden tespiti, yeşil maden tespiti, ölü noktada da olsa taşın kırılmasına neden olan kemerdeki kusurlar açısından en tarafsız ve tüketici dostu bir uygulama.

Geleneksel Ramazan İndirim Günleri

Boris Diamond'da her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen indirim günleri de başladı. Bu kapsamda yüzde 55 indirim ve dolar kuru 7,45 ile fiyatlar sabitlendi.  
Editör: Ömür Ünver