İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa'da esnafı ziyaret etti. Büyük ilgi gören Akşener, esnafın sorunlarını Meclis gündemine taşıyacağını dile getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sabah saatlerinde çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. GAP Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanan Akşener, uzun araç konvoyu eşliğinde ilk olarak Hilvan ilçesini ziyaret etti. [caption id="attachment_35252" align="alignnone" width="1000"] Akşener'e esnaf ziyareti sırasında bol bol ikramda bulunuldu.[/caption] Daha sonra Şanlıurfa kent merkezine geçen Akşener, kentin simgesi olan Balıklıgöl'ü ziyaret etti. Akşener, daha sonra Haşimiye bölgesindeki esnafı dolaştı. Kente esnafın sorunları dinlemek için geldiklerini belirten Akşener, bu sıkıntıları Mecliste dile getireceklerini ve iktidarın dikkatini bu noktaya çekmeyi hedeflediklerini söyledi. Gezisi sırasında yanına gelen vatandaşlarla da fotoğraf çektiren Akşener, daha sonra Viranşehir ilçesine geçti.

Akşener'in konvoyunda kaza: 4 yaralı

Şanlıurfa’da esnaf gezisini tamamlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, programı kapsamında Viranşehir ilçesine haraket etti. Konvoyda bulunan Devlet eski Bakanı ve İYi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu'nun içerisinde bulunduğu 06 M 2121 plakalı otomobil, Şanlıurfa- Viranşehir karayolunun 15'inci kilometresinde kavşakta 63 ACD 121 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada Ensarioğlu'nun şoförünün de aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.  
Editör: Ömür Ünver