CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bay Kemal, kadir kıymetimi bilmedi" sözlerine, "Dedim olabilir" sözleriyle yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın, "Bay Kemal, kadir kıymetimi bilmedi" sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Erdoğan'ın sözlerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Şahıs bugün grup toplantısında, 'Bay Kemal, kadir kıymetimi bilmedi' demiş; dedim olabilir" dedi. Söz konusu slogan milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un oynadığı bir şampuan firması reklamının sloganını oluşturuyor. Aynı adlı bir şarkı da bulunuyor.

Erdoğan ne dedi?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında, "Ey Kılıçdaroğlu sen önce başörtülü kızlarımızdan, bacılarımızdan helallik dile. Utanmadan, sıkılmadan, hala diyorsun ki onların hukukunu biz koruduk diyor. Hayatın yalan! Biz bu işin gerisindeki niyeti görmesek, diyeceğiz ki olabilir, insan değişebilir. Bay Kemal, ben seninle ilgili kazandığım davaları geri çektim mi? Çektim ama sen bunların kıymetini anlamadın. Sende bunu anlayacak bir yüz de yok. CHP aynı CHP, Kılıçdaroğlu aynı Kılıçdaroğlu, zihniyet aynı zihniyet. Sadece bunlara verilen rol değişti" ifadelerini kullandı.
Editör: Ömür Ünver