CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bir gerçek ortaya çıktı. Cumhur İttifakı'nın üçüncü ortağı; AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve yeraltı dünyasının çeteleri. Üç ortaklı bir ittifak! Cumhur İttifakı ve mafya iç içe geçmiş. İçişleri Bakanlığı tamamen kirlenmiş. Açıklamalar mafyadan geliyor olsa da duymazlıktan gelemeyiz" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iç siyasetten dış politikaya gündemdeki konuları değerlendirdi. Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi:

İsrail'in yaptığı katliamdır

Filistin halkıyla dayanışmayı sürdürüyoruz. Filistin'in bağımsız bir devlet olarak ortaya çıkması en büyük arzumuzdur. İsrail'in yaptığı katliamdır. Asla kabul edilemez. Kan gövdeyi götürürken dünyanın demokratları ne yapıyor? Neden katliamı engellemiyorlar? Ölen her çocuğun sorumluluğu bütün dünyadaki insanları ilgilendiriyor. Filistin’de ölen her çocuğun sorumluluğu bütün dünyada yaşayanların üzerindedir. Çocuklar ölmesin, kadınlar ölmesin. Filistinliler işgal edilmiş topraklarını almak, bağımsız devlet olmak istiyorlar. En tabii hakları. Beni üzen İslam dünyasındaki parçalanma. BM’nin gerekli çabayı göstermemesi. Filistin halkı bağımsızlık mücadelesi gösterirken gençlerimiz oradaydı. Gençlerimizin mezarları hâlâ orada.

AVM'ler açık çay bahçeleri kapalı!

19 yıldır ülkeyi yönetenler pandemi sürecini yönetemediler, beş maske dağıtamadılar! AVM’ler açık, çay bahçeleri kapalı. Allah akıl fikir versin. Vatandaşa hibe vereceğine IBAN numarası açıp vatandaşlardan para topladılar. Türkiye hani zengindi? Hani hiçbir sorunumuz yoktu? Hani kasalar tıka basa doluydu?
Editör: Ömür Ünver