Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 'Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğuyla ölçülürmüş' başlıklı 6 dakikalık 10. videosunu yayımladı.

Peker, kendisi hakkında öldüğü ya da cezaevinde olduğuna yönelik iddialar nedeniyle bir video yayımlamak zorunda kaldığını belirterek, "Bulunduğum ülkenin güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için video yayınladım. 15 gün sonra can riskimle ilgili yeni bir değerlendirme yapılacakmış, bundan sonraki aşamada bir karar verecekler. Ama burada ama başka bir ülkede verdiğimiz akdi inşallah tamamlayacağız" ifadelerini kullandı. Peker şu ifadeleri kullandı:

"Bu sebeple video çekmem konusunda bulunduğum ülkenin kanunları gereği, dünyadaki uygulamalar bu yöndeymiş. Ancak ben kafa karışıklığı olduğu için böyle bir düşünceleri olduğu için kendilerinden ricada bulundum. Ricalarım neticesinde videoyu yayımlamam için olur çıktı. Öncelikle şunu söylemek isterim, biz akit yaptık. Ben verdiğim sözden dönmem. İnşallah ilerleyen zamanlarda eğleneceğiz. Vallahi deli edeceğim billahi deli edeceğim."

Önceden haber vermişti

Peker, Twitter hesabından yaptığı duyuruda "Bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım" ifadelerini kullanmıştı.
Editör: Ömür Ünver