Son dönemde yayınladığı videolarla bir çok ismi hedef alan ve açıklamalarıyla siyaset gün deminde de yer alan organiza suç örgütü lideri Sedat Peker, her pazar yaptığı yayınları bu kez 'güvenli bir ortam henüz oluşturamadığı' gerekçesiyle, gerçekleştiremeyeceğini Twitter'dan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Peker, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, pazar günü video yayınlayamayacağını ifade etti. "Güvenli bir ortam henüz oluşturamadım" diyen Sedat Peker, "40 yaşından genç kardeşlerim (40 yaşından büyükler misafir) Güvenli bir ortam henüz oluşturamadım. Bu yüzden videoyu yayınlayamayacağım. Ancak hemen bozulmayın. Aperatiften daha güçlü ara sıcaklar mutlaka yayınlayıp bunları deli edeceğim(yayın instagram / twitter hesaplarımdan olacak) ifadelerini kullandı.

Yeni iddialarda bulundu

Sedat Peker, Twitter hesabından yaptığı başka bir paylaşımda “pambıkören” diye hitap ettiği Yıldırım Demirören’e yönelik  iddialara da yer verdi. “Lan pambıkören, senin OYAK’a Total’i fahiş fiyatla nasıl sattığını işledikten sonra Milangaz dosyasına geçeceğiz” ifadelerini kullanan Peker, “Baban meteliğe kurşun atarken Milangaz’ın gerçek sahibi Şevki Kurtkaya’nın ona yardım edip ilk dükkânı nasıl açtığınızdan başlayıp, sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardım alıp adamın Milangaz da dahil birçok mallarına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım” diye mesaj paylaştı.

Peker, "Kendi yalınızı yakıp, içindeki fahiş fiyatla sigortalattığınız tabloların parasını alıp, sonra sözde yanan tabloları nereye gönderdiğinizi de anlatacağım... Sizi deli edeceğim" dedi.

'Tosuncuk' Belarus'ta

Peker, bir başka paylaşımda da, kamuoyunda uzun süre tartışılan bir olayla ilgili ilginç bir iddiada bulundu. Sedat Peker, 2016 yılında 10 bin lira sermaye ile kurduğu Çiftlik Bank sistemiyle topladığı 1 milyar liranın 500 milyon lirası ile yurt dışına kaçan Mehmet Aydın'ın Belarus'ta olduğunu öne sürdü. Peker, kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Aydın ile ilgili "Bu şahsın yanına Belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir" ifadelerini kullandı.

Editör: Ömür Ünver