"Sadakatsiz" dizisinde "Haluk" karakterini canlandıran Burak Sergen'in, "akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı"ndan dolayı yoğun bakıma alındığı duyurulmuştu. Oyuncunun iki test yaptırdığı negatif çıktığı da belirtilmişti. Yeni açıklama ise dizinin yapım şirketi MedYapım'dan geldi, "oyuncunun koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü" belirtildi.

Oyuncu Burak Sergen, pazartesi günü evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Solunum güçlüğü çeken ve akciğerlerinde enfeksiyon olan 60 yaşındaki oyuncu, yoğun bakıma alınmıştı. Sergen’in Instagram hesabından yapılan paylaşımda, iki koronavirüs testi sonucunun da negatif çıktığı açıklanmıştı. Sevilen oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal dün yaptığı paylaşımda, “Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan corona testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor” demişti.

Medyapım: Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda

Burak Sergen’in sağlık durumuyla ilgili son bilgi ‘Sadakatsiz’ dizisinin yapım şirketi MedYapım’dan geldi. Sergen’in koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen açıklamada, “Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in covid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz” ifadeleri kullanıldı. Diğer taraftan dizinin oyuncularından Alp Akar’ın koronavirüs testinin de pozitif çıktığı belirtildi.  
Editör: Ömür Ünver