Gazeteci Süleyman Özışık, "Kuryelik yapmışsam, ulaklık yapmışsam, Süleyman Soylu'dan böyle bir mesaj alıp Sedat Peker'e götürmüşsem aman ha dedi ki diye bir ifade kullanmışsam, Berat Albayrak'la ilgili bu videoyu yayınlamasın demişsem namussuzum, şerefsizim, alçağım, onursuzum, haysiyetsizim." dedi.

https://youtu.be/BQ2H9W0XSFw Gazeteci Süleyman Özışık, kendi youtube hesabından paylaşımda bulundu.

"Bu iddianızı ispatlamazsanız namussuzsunuz"

Özışık, "Ben ve kardeşim Süleyman Özışık, Süleyman Soylu'dan mesaj aldıysam, bu videoyu yayınlamasın diye bir ifade kullandıysam, Sedat Peker'e eski Bakan Berat Albayrak hakkında video yapma diye mesaj götürdüysem şerefsizim, alçağım, namussuzum tekiyim. Ama bu iddiayı gündeme getiren FETÖ, HKK ve Özgür Özel'e söylüyorum. Bu iddianızı ispatlamazsanız namussuzsunuz. Böyle bir aracılık yaptıysak en adi şerefsiz biziz. Biz bunların şerefsizliklerini mahkeme yoluyla ortaya koyacağız. Burunlarından fitil fitil getireceğiz." dedi.

"Senin yakanı bırakmayacağım"

Özışık, CHP'li Özgür Özel için de, "Kuryelik yapmışsam, ulaklık yapmışsam, Süleyman Soylu'dan böyle bir mesaj alıp Sedat Peker'e götürmüşsem aman ha dedi ki diye bir ifade kullanmışsam, Berat Albayrak'la ilgili bu videoyu yayınlamasın demişsem namussuzum, şerefsizim, alçağım, onursuzum, haysiyetsizim. Şimdi sen ispatla. İspatlamazsan buradan bütün söylediklerimi sana tek tek sayıyorum. Bunu ispatlayacaksın. Yoksa ben seni müfteri ilan ediyorum, edeceğim. Ve bu konuda senin yakanı bırakmayacağım. Özgür Özel. Sen çıktın Süleyman Soylu için dedin ki, Vedat Demir'i FETÖ'ye gönderdi. Böyle namussuz bir iddia ortaya attın. Ve bu iddianı ispatlamadın. Oysa o tarihte Süleyman Soylu Kabe'de, Umre'de, Medine'de ibadet ediyordu. Ve sen dönüp bu toplumdan özür dilemedin. Yalancı herif.

"Burunlarından fitil fitil getireceğiz"

Ben ve kardeşim, Süleyman Soylu'dan mesaj aldıysam, bu videoyu yayınlamasın diye bir ifade kullandıysam, Sedat Peker'e eski Bakan Berat Albayrak hakkında video yapma diye mesaj götürdüysem şerefsizim, alçağım, namussuzum tekiyim. Ama bu iddiayı gündeme getiren FETÖ, HKK ve Özgür Özel'e söylüyorum. Bu iddianızı ispatlamazsanız namussuzsunuz. Böyle bir aracılık yaptıysak en adi şerefsiz biziz. Biz bunların şerefsizliklerini mahkeme yoluyla ortaya koyacağız. Burunlarından fitil fitil getireceğiz." https://www.gazetezebra.com.tr/2021/manset/sedat-peker-ozgur-ozelin-tarif-ettigi-gazeteciyle-yaptigi-gorusmenin-videolarini-yayinladi/  
Editör: Ömür Ünver