Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret ederek, 1 saat 10 dakika görüştü. Sürpriz görüşme siyasi kulisleri hareketlendirdi. İki liderin görüşmesi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Bahçeli kapıda karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında bugün sürpriz bir görüşme yaşandı. Erdoğan, Bahçeli'yi Beytepe'deki evinde ziyaret etti. Başkent'te öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur devam ederken gerçekleşen görüşmede Bahçeli, Erdoğan'ı kapıda karşıladı.

1 saat 10 dakika sürdü

İki lider daha sonra eve geçerek, yaklaşık 1 saat 10 dakika görüştü. Görüşmenin ardından evden ayrılan Erdoğan'ı, Bahçeli bu kez makam aracına kadar uğurladı. İki lider görüşmeye ilişkin açıklama yapmadı. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 23 Ekim 2019'da MHP lideri Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da bulunduğu görüşme öncesinde basına "Erdoğan'ın Bahçeli'yi evinde ziyaret edeceği" bilgisi verilirken, görüşmenin içeriği hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.  
Editör: Ömür Ünver