Ünlü sanatçı Metin Akpınar, katıldığı televizyon programında 'Cumhurbaşkanına alenen hakaret davası' sürecinde yaşadıklarını anlattı. Akpınar, "Basın suçları soruşturmasına gidiyorduk, yolda değişti bu. Ekibe telefon geldi. Oraya gitmeyin teröre gidin diye. Hatta Müjdat'a dedim ki galiba 15 sene yiyeceğiz. Onun dışında başka bir sıkıntı olmadı" dedi.

Haber Global'de yayınlanan 'Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum' programına konuk olan sanatçı Metin Akpınar, programda 'Cumhurbaşkanına alenen hakaret davası' sürecinde yaşadıklarını anlattı. Akpınar, adliyede tost yerken çekilen fotoğrafı hakkındaki düşüncelerinin sorulması üzrine, şu yanıtı verdi:
"Barış Yarkadaş çekti o fotoğrafı. Şak döndüm. Ben 10 tane ilaç alan adamım. Oraya paldır küldür geldim. Evden ekipler geldi aldı. Bir de bir şeyler yiyip aldığım ilaçlar vardı. Avukatım söyledi. Orada meğerse tost böyleymiş. Orada yalnız bu dramı yaşayan ben değilim. Çok üzücü bir fotoğraf. Beni çağırsalar gitmez miydim. Sabah 9'da geldi ekip. Eşim daha uyuyordu, polis geldi götürecekler dedim. Avukatımı aradım, avukatımın söylediklerini söyledim. Giyindim gittim, zarif davrandılar bana. Ama şurada bir sıkıntı çektim. Basın suçları soruşturmasına gidiyorduk, yolda değişti bu. Ekibe telefon geldi. Oraya gitmeyin teröre gidin diye. Hatta Müjdat'a dedim ki galiba 15 sene yiyeceğiz. Onun dışında başka bir sıkıntı olmadı."
Editör: Ömür Ünver