Apple CEO'su Tim Cook, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'daki yeni güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi ile tanışın" ifadelerini kullandı. TESLA'nın CEO'su Elon Musk ise, Cook'un paylaşımına esprili bir yanıt verdi: Gelin Apple Parlatma Bezi'ni görün...

Türkiye'nin üçüncü, Avrupa'nın en büyük Apple mağazalarından biri olan Apple Bağdat Caddesi bugün resmen açıldı. Apple'ın CEO'su Tim Cook, mağazanın açılışını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
Cook, İstanbul'daki mağazanın fotoğrafını da kullanarak yaptığı paylaşımda, "İstanbul'daki yeni güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi ile tanışın. Bu canlı topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve müşterileri bu muhteşem yeni alana davet etmek için sabırsızlanıyoruz (Introducing Apple Bağdat Caddesi, our beautiful new store in Istanbul. We’re glad to be a part of this vibrant community and we can't wait to welcome customers to this spectacular new space.)" ifadelerini kullandı.
TESLA'nın CEO'su Elon Musk ise Tim Cook'un paylaşımının altına "Gelin Apple Parlatma Bezi'ni görün." (Come see the Apple Cloth) şeklinde esprili bir yanıt verdi. Musk'ın bahsettiği bezi Apple, yurt dışında 20 dolardan, Türkiye'de ise 200 TL'den satışa sunmuştu. Bu atışma, Twitter'da binlerce yoruma neden oldu. Bir takipçisinin Musk'a paylaşımı bir iphone'dan yaptığını hatırlatması ise dikkati çekti.
Editör: Ömür Ünver