Şelma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Salouissi ile evlenmeye hazırlanıyor. Subaşı, düğün için misafir listesi yaparken "Çok heyecanlıyım" dedi.

Subaşı, instagram hesabından, "En sevdiğim adaya tüm arkadaşlarımın gelmesini bekliyorum. Hepimiz için unutulmaz bir yaz olacak. Hissediyorum" diye yazdı.

Seni seviyorum Meedo

Subaşı, sevgilisinden "Meedo" diye bahsederken de şunları yazdı: "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım (belki beni üniversiteye gönderemediler ama her zaman daha iyi olmaya çalıştılar. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler) Çok özel olduğumu ve en iyisini hak ettiğimi biliyordum ve Tanrı bana en iyisini verdi. Çünkü onun en iyisi olduğunu biliyorum. İçten dışa çok nazik olduğunuz için en iyisini hak ettiğinizi söyleyebilir misiniz? Kendinize sorun, gerçekten iyi bir insan olduğunuzu düşünüyor musunuz, mutluluğu paylaşıyorsunuz, pozitiflik yayıyor musunuz ve insanların arkasında dedikodu yapmayın, arkadaşlarınızın arkasında, önce ailenle ilgilen, kafanı yastığa koyduğunda soruyorsun Bugün birini kendin mi incittim ama kasıtlı olarak değil, Tanrı'nın sana verdiği hayatı dua ediyor ve takdir ediyor musun??? Ben EVET, bu yüzden eminim ve bunu söylüyorum. EN İYİSİNİ HAKEDİYORUM !! Ve TANRI bana en iyisini verdi SENİ SEVİYORUM MEEDO, harika bir insan olduğum için! Nasıl harika bir ADAM olunacağına dair bir kitap yazmalısın."
Editör: Ömür Ünver